Food inflation fuelled by small and vulnerable market, expert says

Portorož, 7 June - The basis for persistent food price rises in Slovenia is a small and vulnerable market, agrarian economist Aleš Kuhar told the STA on the sidelines of a summit of agricultural and food companies in Portorož on Wednesday.

Ljubljana, GZS. Znanstveni posvet o pogledu znanosti na trajnost živilskih sistemov kot temelju prehranske varnosti in okoljske vzdržnosti, ki ga pripravljata Nacionalni inštitut za biologijo (NIB) in Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS. Izredni profesor Biotehniške fakultete UL na katedri za agrarno ekonomiko, politiko in pravo Aleš Kuhar. Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, GZS.
Znanstveni posvet o pogledu znanosti na trajnost živilskih sistemov kot temelju prehranske varnosti in okoljske vzdržnosti, ki ga pripravljata Nacionalni inštitut za biologijo (NIB) in Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS.
Izredni profesor Biotehniške fakultete UL na katedri za agrarno ekonomiko, politiko in pravo Aleš Kuhar.
Foto: Daniel Novakovič/STA

The rest of this news item is available to subscribers.
The news item consists of 1.940 characters (without spaces) or 392 words words.

Buy the news item. Price: 2 tokens; on account: 0 tokens.

eho/rbi/uk/sm
© STA, 2023